Aanbod

Los consult €60 (45 minuten)

Tijdens dit consult kun je al jouw vragen kwijt.

.
Startconsult €100 (analyse voedingsdagboek + consult 75 minuten)

Voorafgaande aan de startconsult vul je een voedingsdagboek in. Tijdens de startconsult bespreken we deze en geef ik je tips hoe je je eetpatroon kunt optimaliseren. Ideaal als je bijvoorbeeld alleen wilt afstemmen of je gezond eet (met je gezin).
Wil je meer werk maken van je gezondheid dan bepalen we tijdens dit gesprek welk Gezond in het kwadraat pakket het beste bij jouw wensen past (vanaf €200).
.

Traject darmtherapie €695
Kijk voor meer informatie over darmtherapie en het bijbehorende traject hier.

.
Vetzuur balans meten €89
(vingerprik en persoonlijk advies op basis van de uitslag)

Wil je meer weten over het belang van een optimale vetzuurbalans, kijk dan hier.

Gezond in het kwadraat – basis
Dit pakket bestaat uit:

een startconsult

 2 consulten à 45 minuten

3 dagmenu’s


Geschikt als je geen klachten hebt en de basis van gezonde voeding wilt weten om je eetpatroon te optimaliseren.

Gezond in het kwadraat – plus
Dit pakket bestaat uit:

een startconsult

 4 consulten à 45 minuten

1 weekmenu


Geschikt als jij en/of je kind milde klachten hebben of wanneer je uitgebreidere begeleiding wilt op het gebied van voeding.

Gezond in het kwadraat – luxe
Dit pakket bestaat uit:

een startconsult

 6 consulten à 45 minuten

2 weekmenu’s


Geschikt bij behoefte aan begeleiding op alle leefstijlvlakken en/of kind met uitgebreide klachten of overgewicht.

De pakketten zijn naar wens uit te breiden met losse consulten (aangepast tarief). De sessies kunnen in Maastricht of Valkenburg a/d Geul plaatsvinden. Bovenstaande tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten (van toepassing bij consult op andere locatie dan eerder vermeld). Een consult bij een voedingsdeskundige wordt momenteel helaas niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Omdat ik vind dat gezonde voeding voor iedereen toegankelijk moet zijn, heb ik aangepaste mogelijkheden voor mensen met beperkte financiële mogelijkheden. Neem hiervoor contact op.

Samenwerking

Ik werk samen met Irene de Vries-Eggen en Kirsten de Vries van Bloom Therapie & Coaching. In onze ogen is voor een gezonde geest, gezonde voeding net zo belangrijk als het reguleren van stress-gerelateerde klachten als (faal)-angst, boosheid, geen keuzes kunnen maken, of het hebben van ‘donkere’ gedachten. Zij hebben een dienstovereenkomst met de gemeente Maastricht- Heuvelland in het kader van de Jeugdwet.
.
Onze praktijken combineren kennis over hoe je nu én in de toekomst gezond kunt blijven zowel op gebied van voeding als op gebied van emoties, denken en voelen. Alle inzichten en kennis over voeding en een gezond brein kunt u direct inzetten voor het hele gezin. Door body en mind beter af te stemmen op elkaar ontstaat er meer vrijheid, creativiteit en energie om te leven, keuzes te maken, en een flow te kunnen ervaren die horen bij een leven in balans.
.
Voor meer informatie over Bloom Therapie & Coaching gaat u naar de website www.bloomcoaching.nl