Over mij

Mijn naam is Rhea Heeringa. Samen met mijn partner en onze twee dochters woon ik met veel plezier in Maastricht.
Na een operatie op jonge leeftijd besloot ik later dokter te willen worden. Zo geschiede. In 2002 begon ik met de geneeskunde opleiding. Na een studie van 6 jaar, promotieonderzoek binnen de urologie, werken in een ziekenhuis en later in een verpleeghuis, kwam ik tot de conclusie dat de rol als huisarts mij het meeste aansprak. Sinds 2016 werk ik als huisarts in verschillende praktijken in zuid Limburg.
Tijdens de periode van mijn huisartsopleiding raakte ik steeds meer ge├»nteresseerd in de effecten van leefstijl op onze gezondheid. Door middel van aanvullende opleidingen heb ik me in preventieve geneeskunde, leefstijl in al zijn facetten en positieve gezondheid verdiept. Door hetgeen ik leerde in mijn eigen leven toe te passen, zag ik van dichtbij de kracht van anders eten, beter slapen, meer bewegen en minder stress. Zo kreeg ik bijvoorbeeld meer energie, had ik geen pijnklachten meer in mijn knie en heeft mijn jongste dochter geen enkel loopoor meer gehad. Ook pati├źnten die ik in de huisartspraktijk mag begeleiden op het gebied van leefstijl, hebben na korte tijd vaak minder klachten, meer energie en kunnen soms zelfs stoppen met bepaalde medicatie.
Gezonder gaan leven is op iedere leeftijd zinvol. Ik gun jou een gezond leven. Gun jij jezelf dat ook? Vanwege mijn unieke combinatie van opleidingen is op alle gebieden van leefstijl (voeding, bioritme, stress, beweging) begeleiding mogelijk.
Rhea

Gezond in het Kwadraat
Rhea Heeringa
.
Maastricht
Proost Banensstraat 2
6227 XG Maastricht
ingang kantoor om de hoek
op de Einsteinstraat
.
Valkenburg aan de Geul

Nieuweweg 23
6301 ES Valkenburg
.

info@gezondinhetkwadraat.nl
.