Werkwijze

We willen het allemaal graag goed doen en bovendien doet iedereen zijn best. Maar wat is goed voor onze gezondheid? Welke leefstijl en welke keuzes beïnvloeden onze gezondheid positief en welke negatief?

Gun jij jezelf een gezond leven? Bij mij kun je terecht voor goed en praktisch advies. Advies waarmee je lichaam en brein weer in balans brengt zodat je optimaal kunt genieten van het leven. Nu en in de toekomst.

Ik werk al jaren als arts in de reguliere gezondheidszorg en heb daardoor veel kennis op het gebied van klachten, ziekte en ziek zijn. Mijn visie op het gebied van gezondheid en preventieve geneeskunde is gebaseerd op opleidingen op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde, evolutionaire geneeskunde en kPNI.

Ik bied drie verschillende diensten aan:

1.     Individuele coaching.
Tijdens consulten bekijken we jouw doel en gaan we in op hoe het lichaam werkt, wat het wel en niet nodig heeft en wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes die je kunt maken. Doordat je leert hoe de vork in de steel zit, kun je na het afronden van het traject met een schat aan kennis zelf aan de slag. Ik geef je de handvatten om in de huidige maatschappij de gezonde keus te zien én te kunnen maken.

2.     Lezingen
Ik geef lezingen omtrent gezondheid en voeding. De inhoud wordt aangepast op de wensen van de organisatie waar ik voor spreek. Zo kan ik bijvoorbeeld lezingen geven over voeding specifiek voor kinderen, gezonde vetten en breingezondheid. Van mijn kant is er enorm veel mogelijk, dus neem vooral contact op om uw wensen te bespreken.

3.     Workshops
Ik organiseer verschillende workshops bijvoorbeeld over het vullen van een gezonde lunchtrommel of het maken van gezonde baksels. Deze workshops zijn na inschrijving voor iedereen toegankelijk. Als u als bedrijf of organisatie een ruimte heeft waar een kookworkshop kan plaatsvinden dan kunnen we in overleg een persoonlijke workshop op uw locatie regelen.
Kindervoedingscoach