Aanbod overig

Mijn kennis over een gezonde leefstijl deel ik niet alleen via consulten, maar ook via lezingen en informatiebijeenkomsten bij scholen en/of bedrijven of praktische workshops. Een gezonde lunchtrommel voor kinderen, alles over een goede vetzuurbalans, informatie over basis suppletie, de bloedsuikerachtbaan: wat zijn de gevolgen en hoe pakken we het aan? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

 

Heeft u een idee voor een bijeenkomst of wilt u meer weten over de verschillende opties, dan kunt u contact met mij opnemen.

 

Workshop
"Een snelle gezonde lunchtrommel voor kinderen"

Je wil graag van het brood af maar weet niet hoe. Je hebt weinig tijd om te koken dus gaat vaak voor een snelle keuze. Je denkt dat je kinderen al gezond eten. Je herkent het vast: allemaal bezwaren om die trommel toch niet helemaal gezond te vullen. Van niet weten tot geen tijd. En alles dat er tussen valt.

Ontdek met ons hoe makkelijk het is om een lunchtrommel gezond te vullen. Het volgende komt in de workshop aan bod: Gezonde leefstijl:  waarom eigenlijk? Wat verstaan wij onder gezond eten? Hoe maak je dit simpel en onderdeel van je dagelijkse routine? De lunchbox vullen: aan de kook! Na het volgen van onze workshop leer jij op een verantwoorde (en snelle) manier de lunchbox van je kids (én jezelf) te vullen.

Deze workshop wordt regelmatig georganiseerd door Rhea Heeringa van “Gezond in het kwadraat” en Dimitra van Doremalen van “Met Dimi”. Neem contact op voor de data en tijdstippen.