Aanbod overig

Mijn kennis over een gezonde leefstijl deel ik niet alleen via consulten, maar ook via lezingen en informatiebijeenkomsten bij scholen en/of bedrijven of praktische workshops. Een gezonde lunchtrommel voor kinderen, alles over een goede vetzuurbalans, informatie over basis suppletie, de bloedsuikerachtbaan: wat zijn de gevolgen en hoe pakken we het aan? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

 

Heeft u een idee voor een bijeenkomst of wilt u meer weten over de verschillende opties, dan kunt u contact met mij opnemen.

 

Lezing
"Gezond eten voor kinderen"

In 1 avond leren wat de basis is van een gezond eetpatroon voor je kind? Dat kan! Een kinderlichaam heeft ontzettend veel voedingsstoffen nodig om uiteindelijk uit te groeien tot een gezond, fit volwassen lichaam. Tijdens deze avond neemt Rhea Heeringa, huisarts en voedingsdeskundige van Gezond in het kwadraat, je mee in de wereld van gezonde voeding voor kinderen. Je gaat naar huis met verschillende dagmenu’s, extra recepten én een schat aan kennis, zodat je vol inspiratie thuis zelf aan de slag kunt gaan.


Locatie: restaurant Bijzonder Maastricht
Tijd: 19:30 tot 21:00 / inloop vanaf 19:15
Kosten: €15,00
.
Aanmelden: Stuur vóór 14 april een mailtje naar: info@gezondinhetkwadraat.nl

Workshop
"Een snelle gezonde lunchtrommel voor kinderen"

Je wil graag van het brood af maar weet niet hoe. Je hebt weinig tijd om te koken dus gaat vaak voor een snelle keuze. Je denkt dat je kinderen al gezond eten. Je herkent het vast: allemaal bezwaren om die trommel toch niet helemaal gezond te vullen. Van niet weten tot geen tijd. En alles dat er tussen valt.

Ontdek met ons hoe makkelijk het is om een lunchtrommel gezond te vullen. Het volgende komt in de workshop aan bod: Gezonde leefstijl:  waarom eigenlijk? Wat verstaan wij onder gezond eten? Hoe maak je dit simpel en onderdeel van je dagelijkse routine? De lunchbox vullen: aan de kook! Na het volgen van onze workshop leer jij op een verantwoorde (en snelle) manier de lunchbox van je kids (én jezelf) te vullen.

Deze workshop wordt regelmatig georganiseerd door Rhea Heeringa van “Gezond in het kwadraat” en Dimitra van Doremalen van “Met Dimi”. Neem contact op voor de data en tijdstippen.